Tigla Metalica Novatik

Novatik Matt

Tigla Novatik Matt este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania si este produsa in concordanta cu Directiva 89/106/CEE privind apropierea actelor cu putere de lege si a actelor administrative ale statelor membre referitoare la materialele de constructii.
Incepand cu luna iulie 2012, tigla metalica Novatik a fost inregistrata de Final Distribution la OSIM.
Otelul din care sunt produse tiglele Novatik este stabil, rezistent si sigur. Otelul cu acoperirea Colofer® - marca inregistrata a VoestAlpine - are grosimea de 0,5mm si acoperire de ZnMg de 120gr/mp. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

comp_novatik
Profilul distinct al placilor Novatik asigura o mare stabilitate intregului acoperis, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate.

cod_culoare
Informatii tehnice

Novatik – un acoperis elegant, solid si eficient potrivit pentru cladiri noi sau renovari.

 

Lungime modul 1340 mm
Lungime utila modul 1260 mm
Latime utila modul 370 mm
Numar panouri / mp 2,15 module
Panta acoperis Min 12°
Materie prima Otel 0,5mm
Strat de protectie ZnMg 120 gr/mp
Acoperire Colofer mat rugos – 35 microni
Greutate / mp 5,14 kg / mp

modul_tigla

 

Novatik Avangarde

Novatik Avangarde este prima tigla metalica vopsita dupa profilare produsa in Romania, pe una din cele mai moderne linii de vopsire din Europa. Procedeu inovator pe piata din Romania, vopsirea in camp electrostatic ofera protectie superioara la coroziune, deoarece toate muchiile sunt protejate, iar stratul de vopsea este uniform, fara microfisuri sau aglomerari.

Vopseaua folosita este foarte rezistenta la faltuire - unul din cele mai importante avantaje ale tiglei metalice Novatik, pentru ca asigura etanseitate sporita intregului acoperis. Vopseaua folosita la tigla metalica Novatik Avangarde respecta standardele internationale Qualicoat, clasa 2, este ultradurabila, rezistenta la impact, antistatica, impermeabila, rezistenta la ultraviolete si rugina si nu in ultimul rand este eco-friendly.

culori_novatik


Dimensiuni modul 1340 x 370 mm
Lungime utila 1260 mm
Numar panouri pe mp 2,15 module
Panta minima acoperis Minim 12°
Materie prima Otel cu strat de protectie AlZn 185 g/mp
Primer Epoxi - 3 microni
Acoperire Vopsea pulbere aplicata in camp electrostatic, omologata international Qualicoat Class 2, minim 50 microni
Greutate pe mp 4,73 Kg/mp