Ferestre de mansarda Fakro

Ferestre de mansarda Fakro

Marca FAKRO are povestea ei ÅŸi este cert că s-a impus în întreaga lume pentru că a răspuns unor exigenÅ£e. Harta FAKRO este harta lumii întregi ÅŸi în mod special harta Europei, a acelei Europe pline de stil ÅŸi intimitate. La BucureÅŸti ca ÅŸi la Paris sau Viena, FAKRO a izbutit să provoace, deopotrivă, inspiraÅ£ia arhitecÅ£ilor ÅŸi îndrăzneala constructorilor.
Dorim să oferim produse de cea mai bună calitate, care să răspundă solicitărilor clienţilor noştri din diferite colţuri ale lumii. De accea prioritatea nr 1 pentru noi, este ca produsele noastre să răspundă standardelor internaţionale de sănătate, siguranţă si impact asupra mediului.
FAKRO are o ofertă generoasă de produse, care sporesc confortul şi frumuseţea mansardelor, uşurează accesul la pod sau facilitează accesul pe acoperiş.

  • Ferestre: cu articulare mediană, cu dublă articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterală, de acces pe acoperiÅŸ, tuneluri de lumină ÅŸi ferestre de evacuare a fumului.
  • Accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare ÅŸi interioare, jaluzele, sisteme de automatizare.
  • Scări de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice ÅŸi pantograf oferind o paletă largă din fiecare gamă de produse.
  • Folii anticondens
  • Sisteme solare


FTS-V U2

- Un design popular de ferestre, unde balamalele sunt amplasate la jumătatea înălÅ£imii ferestrei

- Mânerul de operare montat în partea de jos a ferestrei permite operarea uÅŸoară. Mânerul asigură ÅŸi blocarea în două poziÅ£ii de întredeschis

- Curăţarea facilă a geamului exterior ÅŸi operarea accesoriilor exterioare când fereastra este rotită ÅŸi blocată la 180°

- Gamă largă de accesorii interioare şi exterioare

- Posibilitatea de a fi dotate şi ulterior cu sistem electric de acţionare

- Unghiul de instalare: între 15° ÅŸi 90°

- Clapetă de aerare V10

- Lemn de pin, stratificat ÅŸi impregnat cu fungicid în vid

 

55x78

55x98

55x118

66x98

66x118

66x140

78x98

78x118

78x140

78x160

94x118

94x140

114x118

114x140

134x98

166

178

190

187

190

211

190

207

219

239

230

249

250

269

276

199

214

228

224

228

253

228

248

263

287

276

299

300

323

331

PreÅ£ul în EUR cu TVA

FTP-V U3

Ferestrele FTP-V U3 sunt ferestre bine echipate: lemn lăcuit în două straturi, sistem de 3 garnituri de etanÅŸare ÅŸi clapeta de ventilaÅ£ie V40P cu reglarea automata a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansardă FAKRO, asigură un flux constant de aer proaspăt chiar ÅŸi atunci când ferestrele sunt închise.
Se poate monta opÅ£ional clapeta de aerare higrocontrol. Clapeta de aerare montată în tocul ferestrei, face ca suprafaÅ£a vitrată să fie cu până la 6% mai mare în comparaÅ£ie cu alte ferestre de mansardă cu dimensiuni similare, fapt ce asigură luminarea mai bună a încăperilor.

FTU-V U3

Fereastra FTU-V U3 este o fereastră cu articulare mediană lăcuită cu lac poliuretanic de culoare albă, creată în mod special pentru încăperile cu nivel ridicat de umiditate cum ar fi bucătării, băi, piscine.
Ferestrele albe sunt tot mai utilizate ÅŸi în încăperi cu alte destinaÅ£ii, (birouri, săli de clasă) unde culoarea lor se potriveÅŸte foarte bine.

FTP-V U3 ELECTRO

FTP-V U3 Electro este o fereastră cu articulare mediană din gama FTP-V U3 dotată din fabricaÅ£ie cu un sistem electric ÅŸi poate fi operată prin telecomandă. Ferestrea este echipată cu un senzor de ploaie, care închide automat cerceveaua în caz de ploaie.
Toate functiile sunt operate prin telecomandă.

FTT U5 THERMO

Construcţia specială şi inovatore a ferestrei asigură o economie importantă de energie termică. Fereastra FTT U5 Thermo este o fereastră cu coeficienţi de transmitanţă termică excepţionali (Ugeam= 0,5W/m2K; Ufereastră = 0,94W/m2K ), motiv pentru care sunt recomandate pentru case pasive.
Fereastra FTT este o fereastră cu articulare mediană, sistemul de 3 foi de sticlă este supertermopan ÅŸi este montat mai adânc într-o cercevea mai groasă, din lemn. Se montează pe acoperiÅŸuri cu panta cuprinsă între 15° ÅŸi 90° împreună cu o rama de etanÅŸare corespunzătoare. Pentru a atinge parametri maximi de izolare se vor folosi accesoriile de montaj: folia permeabilă la vapori XDP ÅŸi folia impermeabilă XDS.

FTP-V P2 SECURE

Fabricată in sistem TopSafe ÅŸi dotata cu geam antiefracÅ£ie clasa P2A ÅŸi mânere cu funcÅ£ie de blocare. O astfel de fereastră nu mai necesită garanÅ£ii suplimentare, cum ar fi încuietori suplimentare.
Poate fi uÅŸor operată, la fel ca orice fereastră de mansardă FAKRO standard, utilizând mânerul montat în partea de jos a ferestrei (asigură ÅŸi blocarea în două poziÅ£ii de întredeschis).

PTP-V U3

PTP-V U3 sunt ferestre cu articulare mediană, cu profile din PVC de culoare albă, de tip multicameral, întărite cu profile U din oÅ£el galvanizat. Această construcÅ£ie asigură o bună stabilitate ÅŸi previne deformarea profilelor în timpul utilizării. Create, in mod special, pentru încăperile cu nivel ridicat de umiditate (băi, bucătării, piscine) ferestrele de mansardă din PVC sunt tot mai utilizate ÅŸi în încăperi cu alte destinaÅ£ii deoarece sunt foarte rezistente la coroziune ÅŸi factorii de mediu, nu absorb umezeala ÅŸi necesită întreÅ£inere minimă.

FPP-V U3

Dubla funcÅ£iune a ferestrei FPP-V U3 preSelect asigură deschiderea cercevelei în două feluri: cu articulaÅ£ia superioară sau cu cea mediană. Articularea superioară permite fixarea cercevelei în poziÅ£ia dorită între 0° ÅŸi 35°, iar articularea mediană permite rotirea cercevelei până la 180°.
Sistemul modern ÅŸi inovativ de balamale, garantează o deplină stabilitate a cercevelei. Mecanismul preSelect® situat în partea laterală a tocului, este accesibil la fiecare deschidere a ferestrei. Fereastra FPP-V U3 preSelect este dotată cu o clapetă de aerare V40P, care permite pătrunderea continuă ÅŸi controlată a aerului curat, atunci când fereastra este închisă, ceea ce asigură funcÅ£ionarea eficientă a sistemului de ventilaÅ£ie gravitaÅ£ională din mansardă.

FYP-V U3 si FDY-V U3

Pivotarea ferestrelor la o înălÅ£ime mai mare (deasupra liniei mediane) ajutată de sistemul performant (patent FAKRO) de balamale, permite ca partea de jos să ofere avantajele ferestrelor cu dublă articulare, în timp ce partea de sus oferă iluminare suplimentară. Sunt singurele ferestre de mansardă de pe piaţă care răspund cerinÅ£elor normei DIN 5034-1*,(referitoare la luminatul încăperilor) în condiÅ£iile montării pe un acoperiÅŸ cu panta cuprinsă între 39Ëš- 43Ëš.
ereastra FDY-V înlocuieÅŸte necesitatea combinării pe verticală cu acelaÅŸi rezultat: o suprafaţă vitrată mai mare. În cazul combinaÅ£iilor standard distanÅ£a între suprafeÅ£ele vitrate este de 30 cm, în timp ce în cazul acestor ferestre este doar de 15cm.