Ferestre de mansarda Fakro

Ferestre de mansarda Fakro

Marca FAKRO are povestea ei şi este cert că s-a impus în întreaga lume pentru că a răspuns unor exigenţe. Harta FAKRO este harta lumii întregi şi în mod special harta Europei, a acelei Europe pline de stil şi intimitate. La Bucureşti ca şi la Paris sau Viena, FAKRO a izbutit să provoace, deopotrivă, inspiraţia arhitecţilor şi îndrăzneala constructorilor.
Dorim să oferim produse de cea mai bună calitate, care să răspundă solicitărilor clienţilor noştri din diferite colţuri ale lumii. De accea prioritatea nr 1 pentru noi, este ca produsele noastre să răspundă standardelor internaţionale de sănătate, siguranţă si impact asupra mediului.
FAKRO are o ofertă generoasă de produse, care sporesc confortul şi frumuseţea mansardelor, uşurează accesul la pod sau facilitează accesul pe acoperiş.

  • Ferestre: cu articulare mediană, cu dublă articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterală, de acces pe acoperiş, tuneluri de lumină şi ferestre de evacuare a fumului.
  • Accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare şi interioare, jaluzele, sisteme de automatizare.
  • Scări de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice şi pantograf oferind o paletă largă din fiecare gamă de produse.
  • Folii anticondens
  • Sisteme solare


FTS-V U2

- Un design popular de ferestre, unde balamalele sunt amplasate la jumătatea înălţimii ferestrei

- Mânerul de operare montat în partea de jos a ferestrei permite operarea uşoară. Mânerul asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis

- Curăţarea facilă a geamului exterior şi operarea accesoriilor exterioare când fereastra este rotită şi blocată la 180°

- Gamă largă de accesorii interioare şi exterioare

- Posibilitatea de a fi dotate şi ulterior cu sistem electric de acţionare

- Unghiul de instalare: între 15° şi 90°

- Clapetă de aerare V10

- Lemn de pin, stratificat şi impregnat cu fungicid în vid

 

55x78

55x98

55x118

66x98

66x118

66x140

78x98

78x118

78x140

78x160

94x118

94x140

114x118

114x140

134x98

166

178

190

187

190

211

190

207

219

239

230

249

250

269

276

199

214

228

224

228

253

228

248

263

287

276

299

300

323

331

Preţul în EUR cu TVA

FTP-V U3

Ferestrele FTP-V U3 sunt ferestre bine echipate: lemn lăcuit în două straturi, sistem de 3 garnituri de etanşare şi clapeta de ventilaţie V40P cu reglarea automata a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansardă FAKRO, asigură un flux constant de aer proaspăt chiar şi atunci când ferestrele sunt închise.
Se poate monta opţional clapeta de aerare higrocontrol. Clapeta de aerare montată în tocul ferestrei, face ca suprafaţa vitrată să fie cu până la 6% mai mare în comparaţie cu alte ferestre de mansardă cu dimensiuni similare, fapt ce asigură luminarea mai bună a încăperilor.

FTU-V U3

Fereastra FTU-V U3 este o fereastră cu articulare mediană lăcuită cu lac poliuretanic de culoare albă, creată în mod special pentru încăperile cu nivel ridicat de umiditate cum ar fi bucătării, băi, piscine.
Ferestrele albe sunt tot mai utilizate şi în încăperi cu alte destinaţii, (birouri, săli de clasă) unde culoarea lor se potriveşte foarte bine.

FTP-V U3 ELECTRO

FTP-V U3 Electro este o fereastră cu articulare mediană din gama FTP-V U3 dotată din fabricaţie cu un sistem electric şi poate fi operată prin telecomandă. Ferestrea este echipată cu un senzor de ploaie, care închide automat cerceveaua în caz de ploaie.
Toate functiile sunt operate prin telecomandă.

FTT U5 THERMO

Construcţia specială şi inovatore a ferestrei asigură o economie importantă de energie termică. Fereastra FTT U5 Thermo este o fereastră cu coeficienţi de transmitanţă termică excepţionali (Ugeam= 0,5W/m2K; Ufereastră = 0,94W/m2K ), motiv pentru care sunt recomandate pentru case pasive.
Fereastra FTT este o fereastră cu articulare mediană, sistemul de 3 foi de sticlă este supertermopan şi este montat mai adânc într-o cercevea mai groasă, din lemn. Se montează pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90° împreună cu o rama de etanşare corespunzătoare. Pentru a atinge parametri maximi de izolare se vor folosi accesoriile de montaj: folia permeabilă la vapori XDP şi folia impermeabilă XDS.

FTP-V P2 SECURE

Fabricată in sistem TopSafe şi dotata cu geam antiefracţie clasa P2A şi mânere cu funcţie de blocare. O astfel de fereastră nu mai necesită garanţii suplimentare, cum ar fi încuietori suplimentare.
Poate fi uşor operată, la fel ca orice fereastră de mansardă FAKRO standard, utilizând mânerul montat în partea de jos a ferestrei (asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis).

PTP-V U3

PTP-V U3 sunt ferestre cu articulare mediană, cu profile din PVC de culoare albă, de tip multicameral, întărite cu profile U din oţel galvanizat. Această construcţie asigură o bună stabilitate şi previne deformarea profilelor în timpul utilizării. Create, in mod special, pentru încăperile cu nivel ridicat de umiditate (băi, bucătării, piscine) ferestrele de mansardă din PVC sunt tot mai utilizate şi în încăperi cu alte destinaţii deoarece sunt foarte rezistente la coroziune şi factorii de mediu, nu absorb umezeala şi necesită întreţinere minimă.

FPP-V U3

Dubla funcţiune a ferestrei FPP-V U3 preSelect asigură deschiderea cercevelei în două feluri: cu articulaţia superioară sau cu cea mediană. Articularea superioară permite fixarea cercevelei în poziţia dorită între 0° şi 35°, iar articularea mediană permite rotirea cercevelei până la 180°.
Sistemul modern şi inovativ de balamale, garantează o deplină stabilitate a cercevelei. Mecanismul preSelect® situat în partea laterală a tocului, este accesibil la fiecare deschidere a ferestrei. Fereastra FPP-V U3 preSelect este dotată cu o clapetă de aerare V40P, care permite pătrunderea continuă şi controlată a aerului curat, atunci când fereastra este închisă, ceea ce asigură funcţionarea eficientă a sistemului de ventilaţie gravitaţională din mansardă.

FYP-V U3 si FDY-V U3

Pivotarea ferestrelor la o înălţime mai mare (deasupra liniei mediane) ajutată de sistemul performant (patent FAKRO) de balamale, permite ca partea de jos să ofere avantajele ferestrelor cu dublă articulare, în timp ce partea de sus oferă iluminare suplimentară. Sunt singurele ferestre de mansardă de pe piaţă care răspund cerinţelor normei DIN 5034-1*,(referitoare la luminatul încăperilor) în condiţiile montării pe un acoperiş cu panta cuprinsă între 39˚- 43˚.
ereastra FDY-V înlocuieşte necesitatea combinării pe verticală cu acelaşi rezultat: o suprafaţă vitrată mai mare. În cazul combinaţiilor standard distanţa între suprafeţele vitrate este de 30 cm, în timp ce în cazul acestor ferestre este doar de 15cm.