Ferestre de mansarda Velux

Ferestre de mansarda Velux

Gama Standard - conÈ›ine ferestre de mansardă la preÈ›uri accesibile, fără a face compromisuri. Au toate caracteristicile unei soluÈ›ii funcÈ›ionale uÈ™or de utilizat È™i cu o performanță energetică bună , într-o ofertă largă. Alege între operare de sus sau de jos, lemn aparent sau ferestre care nu necesită întreÈ›inere.

Gama Standard Plus - ferestrele sunt potrivite celor care vor să investească pentru eficiență energetică È™i confort. Sunt prevăzute cu geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă, la un preÈ› foarte accesibil. Acum este uÈ™or să îÈ›i păstrezi casa călduroasă.

Gama Premium - Bucură-te de confort maxim în casa ta. SoluÈ›iile Premium VELUX includ o serie de produse avansate, cum ar fi ferestrele de mansardă inteligente, ferestrele de mansardă pentru vedere panoramică È™i ingeniosul balcon VELUX CABRIO, patentat în 1990.VELUX STANDARD - GZL 1051

Operată cu ajutorul unui mâner elegant din zinc, situat în partea de jos, această fereastră de mansardă din lemn este soluÈ›ia recomandată în situaÈ›iile în care este 
necesar montajul ferestrei la înălÈ›ime, de exemplu în cazul unui parapet înalt. Fereastra este echipată cu un sistem de ventilare în două trepte care oferă posibilitatea de reglare a ventilaÈ›iei, chiar dacă fereastra este închisă.

Nou: Din 2018 toate ferestrele noastre de mansardă, inclusiv din gama Standard se livrează cu sistemul izolator ThermoTechnology™ È™i cu garnitură suplimentară împotriva curentului. Împreună, acestea asigură o izolare termică superioră, fiind un scut extrem de puternic împotriva vântului È™i temperaturilor reci. 

VELUX STANDARD - GLU 0051

Modelul original de fereastră de mansardă cu operare de sus GZL are integrat un sistem de ventilare. Bara de operare superioară conferă ferestrei mai multe avantaje: modelul se potriveÈ™te pentru cele mai multe înălÈ›imi de montaj È™i se manevrează uÈ™or, chiar dacă mobilierul este amplasat sub fereastră.

GLU este varianta din lemn învelit în poliuretan, care nu necesită întreÈ›inere.  Modelul are un aspect impecabil È™i este recomandat în special în încăperile cu umiditate ridicată. Datorită sistemului izolator performant ThermoTechnology™ cu care sunt dotate modelele, te vei simÈ›i protejat de frig. 

VELUX STANDARD PLUS - GLL 1061

Noua fereastră de mansardă Standard Plus are acum geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă la un preÈ› extrem de atractiv, ceea ce îÈ›i va da posibilitatea să păstrezi locuinÈ›a călduroasă, fără a face compromisuri la calitate. Geamul termoizolant, împreună cu inovatorul sistem izolator ThermoTechnology™ È™i cu garnitura specială fac conferă acestei ferestre proproietăți izolatoare excelente. Bara de operare unică o recomandă pentru majoritatea înălÈ›imilor de montaj, iar operarea de sus îÈ›i dă posibilitatea de a plasa o canapea dedesubt È™i totodată, să poÈ›i deschide fereastra.

GLU 0061 este fereastra noastră cu miez de lemn învelit în poliuretan, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă. Este modelul care nu necesită întreÈ›inere. Modul unic de construcÈ›ie al acestui model îi conferă un aspect impecabil, deoarece acoperirea omogenă a poliuretanului duce la un finisaj unitar, fără îmbinări. Modelul este recomandat în special în încăperi umede sau în spaÈ›ii cu exploatare intensă.

VELUX STANDARD PLUS - GLU 0061

Datorită geamului termoizolant cu 3 foi de sticlă, care este acum mult mai accesibil, noua fereastra Standard Plus cu operare de jos îÈ›i transformă mansarda într-o locuință mai eficientă energetic. Sistemul unic de termoizolare ThermoTechnology™, împreună cu garnitura suplimentară împotriva curentului îmbunătățesc performanÈ›a izolatoare a ferestrei, menÈ›intând căldura în interior È™i acÈ›ionând asemeni unui scut împotriva frigului de afară. Ferestrele cu operare de jos se montează de obicei în cazul unui parapet înalt, fiind poziÈ›ionate la înălÈ›ime.

VELUX PREMIUM - GGL

Adu aerul proaspăt în casa ta cu o fereastră de mansardă VELUX operată de sus. Acest model de fereastră este uÅŸor de folosit - chiar dacă mobilierul este amplasat dedesubtul ei. Bara de operare din partea de sus îÈ›i va permite să montezi fereastra mai jos decât o fereastră echivalentă operată de jos, astfel încât vei obÅ£ine o priveliÅŸte excelentă, fie că stai jos, fie că stai în picioare.

Noi recomandăm ferestrele cu operare de sus în situaÈ›iile în care se doreÈ™te sau este necesară plasarea fereastrei într-o poziÅ£ie joasă, de exemplu, în camerele cu un tavan coborât sau când doreÅŸti o priveliÅŸte mai bună asupra vecinătăţilor.

Bucură-te de o casă mai confortabilă ÅŸi de facturi mai mici la energie cu VELUX ThermoTechnology™. Utilizarea inovativă a materialelor cu performanÅ£e crescute în construcÅ£ia ferestrei asigură o excelentă eficienţă energetică, izolare ÅŸi etanÅŸeitate. Uită-te după sigiliul ThermoTechnology™ pentru garanÅ£ia unei eficienÅ£e energetice excelente.

VELUX PREMIUM GGU

Lasă aerul proaspăt să pătrundă în casă când eÅŸti plecat sau dormi, fără să-Å£i faci griji cu privire la siguranţă sau vreme rea. AcÈ›ionează o dată bara de operare superioară ÅŸi vei permite aerului proaspăt ÅŸi curat să pătrundă prin clapeta de ventilare.

Filtrul de aer încorporat îmbunătăţeÅŸte climatul interior prin împiedicarea pătrunderii prafului ÅŸi a insectelor în locuinÅ£a ta. Filtrul este reutilizabil se poate curăţa uÅŸor.

Ferestrele de mansardă cu operare de sus pot schimba semnificativ aspectul unei camere. Sunt cea mai rapidă modalitate de a adăuga lumină naturală, ventilaÅ£ie ÅŸi sentimentul de deschidere spaÅ£iilor de sub acoperiÅŸ. Efectul este spectaculos, în termeni de lumină naturală, aer proaspăt, priveliÅŸte.